Home TOP NEWS Σοβαρό αλλά… εσωτερικά

Σοβαρό αλλά… εσωτερικά


Σοβαρό θα χαρακτηρίζαμε το περιστατικό που συνέβη μεταξύ Βύντρα και Μεχίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ. Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αψιμαχία, με την κάμερα να καταγράφει το γεγονός. Αυτό έγινε μετά από μια ασυνεννοησία των δύο στην άμυνα που λίγο έλειψε να στοιχίσει.

Δε θα κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ, ούτε έχει μεγάλη σημασία ποιος έκανε το λάθος στην ασυνεννοησία, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτήν την ένταση. Πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό, όπου αμφότεροι βγήκαν εκτός εαυτού και ευτυχώς συγκρατήθηκαν τελευταία στιγμή, χωρίς να έχουμε… άλλα. Είναι κρούσμα απειθαρχίας και από τους δύο, και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Από εκεί και πέρα, όσοι έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια στιγμή και να τύχει σε όλους μας. Δεν τους δικαιολογούμε, απλά λέμε ότι συμβαίνει. Όπως πληροφορούμαστε, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα λύσει το θέμα εσωτερικά, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιου είδους πρόστιμο ή τιμωρία για τους δύο. Ίσως πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ να προτιμήσει να μείνει στην επίπληξη. Αυτό που έχει σημασία είναι το περιστατικό να εκλαμβάνεται ως σοβαρό από όλους και οι ποδοσφαιριστές να πάρουν το μήνυμα, για να μην έχουμε παρόμοια κρούσματα ξανά.

*Σημειώνουμε ότι πρόκειται για δύο αθλητές που είναι από τους πιο τυπικούς στις υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε επίσης – Αψιμαχία Μεχίας-Βύντρα