Home TOP NEWS Το ίδιο… διάβασμα!

Το ίδιο… διάβασμα!


Κατά γενική ομολογία, η ΟΜΟΝΟΙΑ από τακτικής άποψης, έκανε ίσως το καλύτερο της παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική. Βρήκε τον τρόπο να δεχτεί ελάχιστες φάσεις και έκανε σημαντικές ευκαιρίες μπροστά. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

Θα χρειαστεί λοιπόν από τον Γιάννη Αναστασίου το ίδιο… διάβασμα αντιπάλου στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η θέση της επόμενης μας αντιπάλου δείχνει ότι το επίπεδο δυσκολία ανεβαίνει και η διάγνωση για τα δυνατά και αδύνατα σημεία είναι απαραίτητη. Ο κόουτς πρέπει να εντοπίσει που θα κριθεί το παιχνίδι και να δώσει έμφαση για να γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος μας.

Αυτό βέβαια πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι έχει ήδη γίνει (διάγνωση) και η τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές το Σάββατο, διδάσκεται ήδη στις προπονήσεις της βδομάδας.

*Επαναλαμβάνουμε την άποψη ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το Χ κόντρα στην Ανόρθωση, ούτε με τη θέση που έχει η ομάδα. Το άρθρο αναφέρεται καθαρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τη σκοπιά της τακτικής, η οποία δούλεψε αλλά δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τι δήλωσε νωρίτερα ο προπονητής μας – Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση»