Home TOP NEWS Το μεγαλύτερο κέρδος

Το μεγαλύτερο κέρδος


Άλλη μια παρουσία με το τριφύλλι στο στήθος κατέγραψε ο Μαρίνος Τζιωνής. Κατακρίβειαν άλλη μια εξαιρετική παρουσία για τον μικρό που βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα το τρίποντο. Χωρίς αμφιβολία η παρουσία του Μαρίνου φέτος αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πολλά είναι τα προβλήματα και τα αρνητικά που αντιμετωπίζει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί από το καλοκαίρι, αλλά και λόγω της κακής παρουσίας της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Δεν λείπουν και τα θετικά βέβαια, με το μεγαλύτερο να ακούει στο όνομα Μαρίνος Τζιωνής. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε για άλλο ένα παιχνίδι φέτος όπου και πάλι δικαίωσε τον Γιάννη Αναστασίου για την επιλογή του. Μπορεί γενικά η ομάδα να κινήθηκε στα ρηχά, ωστόσο αν κάτι ξεχώρισε, αυτό ήταν η παρουσία του Τζιωνή.

Πέραν της πολύ καλής τους εμφάνισης, πέτυχε και το πρώτο γκολ στο παιχνίδι (δεύτερο προσωπικό φέτος) και άνοιξε τον δρόμο της ομάδας μας προς τη νίκη. Το καλό είναι ότι αυτήν την φορά το τέρμα που πέτυχε συνδυάστηκε και με νίκη, καθώς στο παρθενικό του γκολ με τον Απόλλωνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα.

Σε κάθε του παρουσία αποδεικνύει περίτρανα ότι αξίζει να έχει μια θέση στην ομάδα και ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Ο ποδοσφαιριστής έχει ποδοσφαιρικό θράσος και όλα τα φόντα για να διακριθεί, με την παρουσία του μέχρι στιγμής να δείχνει τον δρόμο και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.