Home TOP NEWS Το μυαλό… στον Ερμή

Το μυαλό… στον Ερμή


Αμείωτο κράτησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες η μεταγραφολογία. Πλέον με την ολοκλήρωση της το μυαλό επικεντρώνεται και πάλι στο αγωνιστικό και συγκεκριμένα στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερμή.

Τα περιθώρια ολοένα και στενεύουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην 7η θέση. Η ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Πάφο ήταν μεγάλο πισωγύρισμα και η ομάδα μας τρέχει για να σώσει ότι σώζεται. Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός εξάδας είναι πλέον ορατό και αυτό θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Δεν εξαρτάται από την ίδια αν θα μπει εξάδα τη στιγμή που μιλάμε, ωστόσο πρέπει να επανέλθει στις νίκες αν θέλει να ελπίζει. Για τα επόμενα δύο παιχνίδια τουλάχιστον, που είναι σχετικά εύκολα, καλείται να πάρει τους έξι βαθμούς μέχρι παραπέρα. Αν πετάξει άλλους βαθμούς το βράδυ της Δευτέρας, δεν θα έχει το δικαίωμα να ελπίζει για τίποτα.

Μοναδικός εχθρός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο κακός της εαυτός που κάνει την εμφάνιση του σχεδόν σε όλους τους αγώνες φέτος. Οι καλές παρουσίες είναι δυστυχώς ελάχιστες και ας ελπίσουμε ότι μια από αυτές θα είναι και στο παιχνίδι της Δευτέρας.