Home TOP NEWS Το θύμισε… ξανά

Το θύμισε… ξανά


Προ ημερών του αγώνα με την ΑΕΛ, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο όπως με ΑΕΚ και Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, που πήρε ισάριθμες νίκες, όπερ και εγένετο. Η ομάδα μας θύμισε ξανά την καλή της πτυχή, κάτι που τη βοήθησε στο να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

– Θυμηθείτε το άρθρο πατώντας εδώ

Ότι χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη έβγαλε στο παιχνίδι του Σαββάτου η ομάδα μας. Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και ζωτικής σημασίας το τρίποντο και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους. Σε παιχνίδια ντέρμπι αυτό που μετράει είναι το πάθος και η αποφασιστικότητα και αυτά τα είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Βλέποντας κανείς την πορεία που κάνει η ΑΕΛ καταλαβαίνει ότι η αναμέτρηση ήταν αρκετά δύσκολη, ωστόσο οι «πράσινοι» φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, έστω και αν δεν το συνηθίζουν φέτος. Με αυτήν της τη νίκη η ομάδα μας δεν προσθέτει μόνο τρεις βαθμούς, αλλά και καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, που ευχόμαστε να είναι βελτιωμένη και ανεβασμένη.

Είναι αλήθεια ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να δυναμώνει αρκετά μέσα στην έδρα της και αυτό φαίνεται από τα τελευταία τρία παιχνίδια, με ομάδες της πρώτης εξάδας, που έδωσε στο στάδιο της πρωτεύουσας, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι και τώρα που ακολουθούν δύσκολα και συνεχόμενα ντέρμπι μέχρι τέλους, εκεί όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μονίμως υψηλός.