Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Να χτίσουμε χαρακτήρα ομάδας που ενοχλείται όταν δεν κερδίζει»

Α. Δημητρίου: «Να χτίσουμε χαρακτήρα ομάδας που ενοχλείται όταν δεν κερδίζει»


Στη μεικτή ζώνη της Primetel παραχώρησε δηλώσεις ο Αντρέας Δημητρίου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική των playoffs. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας σχολίασε το παιχνίδι, αλλά και τη σημασία του αποτελέσματος για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

«Καταρχήν το αποτέλεσμα ουσιαστικά κάνει εξαιρετικά δύσκολη την πιθανότητα να μας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσουμε την 4η θέση και να έχουμε κίνητρο μέχρι τέλους».

Σε ερώτηση για τον στόχο στα εναπομείναντα παιχνίδια: «Να χτίζεις τον χαρακτήρα της ομάδας που ενοχλείται όταν δεν κερδίζει. Το δεύτερο αφορά τον προγραμματισμό. Τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έχει ως αυτονόητο στόχο τη νίκη. Αυτό θα περιμένουμε. Ο πήχης είναι ψηλά και πρέπει να μείνει ψηλά.

Ήταν μια πολύ χρήσιμη και διδακτική περίοδος για τη διοίκηση. Ήδη έχουν γίνει βελτιωτικές κινήσεις και θα γίνουν κι άλλες.

Έχουμε πολιτική να μη σχολιάζουμε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό. Στόχος είναι να γίνουν πολύ προσεχτικές κινήσεις με παίχτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Να μπορέσει ο κόσμος να έχει μια ομάδα να τη χαίρεται στο γήπεδο.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθαν στο γήπεδο».

Βίντεο με όλες του τις δηλώσεις: