Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Οι επόμενοι αγώνες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις...

Α. Δημητρίου: «Οι επόμενοι αγώνες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις αποφάσεις για τον προγραμματισμό»


Στο ραδιόφωνο του  ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου πριν από λίγο. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα αυτό το διάστημα.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

Αρχικό σχόλιο: «Μας έλειψε η σταθερότητα. Εκεί που δείχναμε το τελευταίο διάστημα να σταθεροποιούμε την απόδοση μας, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τα πράγματα δε λειτούργησαν όπως τα θέλαμε και περιμέναμε».

Για Σαλαμίνα: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα για να έχουμε πιθανότητες να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ο στόχος της νίκης πρέπει να είναι αυτονόητος. Οφείλουμε να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα.Θέλουμε να δούμε ποδοσφαιρικό εγωισμό στο γήπεδο».

Για το ρόστερ και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν: «Ο προγραμματισμός είναι διαδικασία που συνεχώς βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι επόμενοι αγώνες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις αποφάσεις για τον προγραμματισμό. Η ομάδα προγραμματισμού χειρίζεται τα αγωνιστικά ζητήματα. Το ύψος του προϋπολογισμού έχει ήδη συμφωνηθεί και αναλύθηκε στην ομάδα προγραμματισμού. Έχει δημιουργηθεί και η εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από μέλη του Δ.Σ που θα ελέγχει τις διαδικασίες και τήρηση του προϋπολογισμού. Δε θα έχει καμία ανάμιξη με τα αγωνιστικά. Ασφαλώς και θα παρακολουθούμε και από κοντά ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν».

Για Γιάννη Αναστασίου και το συμβόλαιο του: «Όταν υπάρχει ένα συμβόλαιο, το φυσιολογικό είναι να τηρείται. Εφόσον υπάρχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε». 

Για τον Κολοβό και το συμβόλαιο του: «Δε θέλουμε να σχολιάσουμε ειδικούς όρους που ενδεχομένως να περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή μας. Είναι θέμα της ομάδας προγραμματισμού να καταλήξει στις αποφάσεις της. Έχει υποστεί μυική κάκωση και θα δείξει το επόμενο χρονικό διάστημα αν θα προλάβει τα παιχνίδια της Εθνικής. Ξεκαθαρίζουμε ότι μιλάμε για προεπιλογές στην Εθνική. Λογικά οι τελικές επιλογές θα ανακοινωθούν από βδομάδας». 

Για το αγωνιστικό: «Δυστυχώς τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά. Δεν επιστρέφει κάποιος από τους 7 για το παιχνίδι με Σαλαμίνα. Ο Ματ είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Χτες ακολούθησε μέρος του κανονικού. Αν πάνε όλα καλά θα είναι διαθέσιμος».

Για την παρουσία του Παπασταύρου στην Κύπρο: «Ο Πρόεδρος έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση και όλα τα δεδομένα. Είναι σε συνεχής επαφή με όλους. Κατανοεί ότι χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει σε μόνιμη πρωταγωνιστική πορεία. Έχει κάνει πολλές αλλαγές, βελτιώσεις μέσα στη σεζόν. Έχει αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι αποφασισμένος να πετύχει, είναι υπομονετικός άνθρωπος. Το όραμα του είναι να κάνει τον κόσμο περήφανο και να γεμίσει ξανά τα γήπεδα. Ξέρει ότι χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια, υπομονή. Στοιχεία τα οποία έχει».

Για το προπονητικό κέντρο και το οίκημα του Σωματείου: «Είναι σε εξέλιξη αυτή η προσπάθεια έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ξεκινήσουν τα έργα. Όσο αφορά το οίκημα, αφορά το Σωματείο. Ασφαλώς ο πρόεδρος έχει επαφή με το Σωματείο, βοηθά όσο μπορεί και ενδιαφέρεται. Όποτε χρειάζεται να βοηθήσει είναι πρόθυμος να το κάνει. Είμαστε δίπλα στο Σωματείο, είμαστε ένα».

Για τα τηλεοπτικά συμβόλαια: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση που κάναμε την περασμένη βδομάδα»

Για την Κάρτα Φιλάθλου: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καθορισμό συνάντησης. Είμαστε στη διάθεση για συνάντηση. Περιμένουμε τον Υπουργό να μας καλέσει».

Για τα εισιτήρια και την Ημέρα της Γυναίκας: «Υπενθυμίζουμε για την Ημέρα της Γυναίκας. Από σήμερα προσφέρουμε δωρεάν εισιτήριο στις φίλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέχρι και το πρωί του Σαββάτου. Στα ταμεία του σταδίου δε θα προσφέρονται δωρεάν εισιτήρια για διαδικαστικούς λόγους».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς: «Είναι η πρώτη φορά που δεν ασχολούμαστε με τα κριτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει οικονομικός έλεγχος. Υπάρχει ηρεμία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας αξιόπιστος οργανισμός».