Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κολοβός, θα καταβάλουμε το συμφωνημένο ποσό»

Α. Δημητρίου: «Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κολοβός, θα καταβάλουμε το συμφωνημένο ποσό»


Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου πριν από λίγο. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα αυτό το διάστημα.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

Για το παιχνίδι με τον Αποέλ:

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως είπε και ο κ. Αναστασίου, απαιτείται υψηλό επίπεδο αγωνιστικής πειθαρχίας και προσήλωσης στο αγωνιστικό πλάνο. Σε τέτοια παιχνίδια συνήθως οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Καλούμαστε να δείξουμε αντοχές σε συνθήκες πίεσης, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Τέτοια παιχνίδια βοηθούν στο να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα που επιβάλλεται να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένα ακόμη τεστ για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθούν. Επιπλέον, σύμφωνα και με τα βαθμολογικά δεδομένα, επιβάλλεται να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσουμε πιθανότητες για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο μέσα από τα επόμενα παιχνίδια».

Για τον προγραμματισμό:

«Όπως έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές, ο προγραμματισμός βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη. Δεν επιθυμούμε δημόσια, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να αναφέρουμε κάτι περισσότερο. Η ουσία είναι πως θα επιχειρήσουμε να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για το κεφάλαιο Δημήτρης Κολοβός:

«Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Βάση της συμφωνίας που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε από χθες ενημερώσει τη Μέχελεν ότι θα καταβάλουμε το συμφωνημένο χρηματικό ποσό εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου και συνεπώς ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύουμε στον Δημήτρη, την ποιότητα και την προοπτική του. Για αυτό άλλωστε είχαμε προχωρήσει στην απόκτησή του, σε μια περίοδο που δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος. Έχει αρκετά να δώσει και εκτιμούμε πως όσο αγωνίζεται θα γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Για το Μακάρειο στάδιο είπε:

«Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών μας για την έδρα που θα χρησιμοποιούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό ζητήσαμε από τον ΚΟΑ να μας ενημερώσει κατά πόσο είναι εφικτό να χρησιμοποιούμε προσωρινά το Μακάρειο στάδιο, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το ίδιο καθεστώς που το χρησιμοποιούν και οι άλλες ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό. Έχουμε προτείνει στον ΚΟΑ όπως προχωρήσουμε σε μια πρώτη φάση απαραίτητων έργων με δικά μας έξοδα, τα οποία θα δοθούν ως δωρεά στον Οργανισμό. Μάλιστα σημειώσαμε ότι αυτά τα έργα θέλουμε να τα επωφεληθούν όλες οι ομάδες που θα αγωνίζονται στο Μακάρειο στάδιο. Όσο αφορά τα υπόλοιπα έργα που πρέπει να γίνουν, επειδή κατανοούμε ότι ο ΚΟΑ είναι κυβερνητικός οργανισμός και απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες στη βάση σχετικών πρωτοκόλλων, διαβεβαιώσαμε τον ΚΟΑ ότι είμαστε πρόθυμοι να αγωνιζόμαστε κανονικά στο Μακάρειο στάδιο ακόμη και προτού αυτά τα έργα ξεκινήσουν. Δηλαδή, τα υπόλοιπα έργα δεν μας ενοχλεί να ξεκινήσουν να υλοποιούνται καθώς εμείς και οι άλλες ομάδες αγωνιζόμαστε στο στάδιο. Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλουμε να διαχειριζόμαστε το Μακάρειο στάδιο, θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε αυτό όπως ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Ζητήσαμε από τον ΚΟΑ, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε το Μακάρειο στάδιο, να μας θεωρεί ως σύμμαχο ή συνεργάτη στην προσπάθεια που καταβάλλει για βελτίωση και ανάπτυξή του. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ΚΟΑ και ανάλογα θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα. Όσο αφορά το ΓΣΠ ή και άλλα στάδια τα οποία θα μπορούσαν να είναι στις επιλογές για να γίνουν η έδρα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο, αυτό που θέλουμε να σημειώσουμε είναι πως αξιολογούνται όλες οι πιθανότητες και οι παράμετροι. Η λογική μας είναι πως θέλουμε να πληρώνουμε το καθετί στην πραγματική του αξία και επιπλέον πως το ποσό που θα εξοικονομηθεί από το κόστος για την έδρα μας, θα μπορεί να επενδυθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα».

Αγωνιστικά θέματα:

«Θα είναι δεδομένα εκτός από το αυριανό παιχνίδι οι Χριστοφή, Κατελάρης και Λόρα. Είναι αμφίβολοι οι Ζίβετς και Πρέτσε, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Επιστρέφουν σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι οι Παναγή και Βύντρα».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ντέρμπι:

«Γίνεται προσπάθεια για να υπάρξει υποστήριξη της ομάδας από τον κόσμο σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια, η πορεία και η βαθμολογική θέση δεν βοηθούν. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν τον κόσμο στο πλευρό τους. Όσοι περισσότεροι βρεθούν στη Βόρεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η βοήθεια προς την ομάδα. Η προπώληση συνεχίζεται, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα Βόρεια ταμεία του σταδίου ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα».

Διαβάστε επίσης – Με τον Κολοβό ξεκινά και επίσημα την μεταγραφική η ΟΜΟΝΟΙΑ