Home TOP NEWS Α. Μιχαηλίδης: «Υπάρχει επίσημο αίτημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ»

Α. Μιχαηλίδης: «Υπάρχει επίσημο αίτημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ»


Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΚΟΑ και αναφέρθηκε ασφαλώς στο θέμα του Μακάρειου που απασχολεί την ομάδα μας. Ο Αντρέας Μιχαηλίδης είπε ότι υπάρχει επίσημο αίτημα πλέον από την ΟΜΟΝΟΙΑ και επισήμανε ότι δε συζητήθηκε από τον καιρό που ανέλαβε θέμα αποκρατικοποίησης του Μακάρειου.

Όλα όσα είπε:

«Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Παπασταύρου είχαμε συζήτηση διάφορα, μεταξύ των οποίων και το θέμα του Μακαρείου. Τότε δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Τώρα υπάρχει επίσημο αίτημα με λεπτομέρειες και τεχνικά θέματα, την οποία μελετά η υπηρεσία του οργανισμού και θα ενημερωθεί και το Δ.Σ συμβούλιο σήμερα στη συνεδρία. Όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να βγάλουμε Σωματεία που χρησιμοποιούν ήδη το Μακάρειο, ειδικότερα τα προσφυγικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο. Το στάδιο χρειάζεται συντήρηση. Και οι κερκίδες και κάποιοι άλλοι χώροι. Θα γίνουν οι βελτιώσεις με ή χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αναφέρει στη συνάντηση ότι είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουν και να ξοδέψουμε κάποια λεφτά». 

Σε ερώτηση για το αν τέθηκε ποτέ θέμα αποκρατικοποίησης του Μακαρείου και παραχώρησης του σε ιδιώτη απάντησε: «Δεν έχουμε συζητήσει θέμα αποκρατικοποίησης του Μακαρείου». 

Διαβάστε τι σας γράψαμε νωρίτερα για το θέμα εδώ.