Home TOP NEWS Από τα δυσκολότερα…

Από τα δυσκολότερα…


Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στη σειρά των play-off, αν όχι το δυσκολότερο, δίνει το απόγευμα του Σαββάτου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας εκστρατεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, που είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έχει κέρδος το τριφύλλι.

Ο Απόλλωνας έτσι κι αλλιώς είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά ειδικά και μετά την ήττα από το Αποέλ θα παρουσιαστεί πεισμωμένος για το τρίποντο. Η ομάδα της Λεμεσού κάνει πορεία πρωταθλητισμού, σε αντίθεση με τη δική μας που παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό από μόνο του κάνει το δίχτυ δυσκολίας του αγώνα να είναι αρκετά ψηλός και θα χρειαστεί να μεγάλη προσπάθεια για να φύγει με το διπλό η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την άλλη, η ήττα του Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα τους επηρέασε αρκετά και η ομάδα μας μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και εφόσον μειώσει τα λάθη σε όλους τους τομείς θα μπορεί να κτυπήσει το παιχνίδι.

Δυστυχώς όσο κι αν μας λυπεί που το λέμε, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, τουλάχιστον αυτό δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να παρουσιαστούν αποφασιστικοί και με πάθος για το τρίποντο και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.