Home TOP NEWS Αυτή τη φορά με διάρκεια και… αποτέλεσμα

Αυτή τη φορά με διάρκεια και… αποτέλεσμα


Στην Λεμεσό εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα (18:00, live @OmonoiaNews, Primetel) για την 1η αγωνιστική των play-off. Η ομάδα μας πάει στο «Τσίρειο» για να αντιμετωπίσει τους «κυανόλευκους» για τρίτη φορά φέτος και χρειάζεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η καλή της παρουσία, συγκριτικά με τους προηγούμενους δύο αγώνες και το πιο σημαντικό να πάρει… αποτέλεσμα.

Όλοι θυμόμαστε πως η ομάδα μας από μόνη της έχασε στις δύο τελευταίες παρουσίες της στο «Τσίρειο» κόντρα στον Απόλλωνα. Για την ακρίβεια στον αγώνα του Κυπέλλου ήταν η κυρίαρχος στο β’ ημίχρονο, ενώ αντίθετα στον αγώνα του Πρωταθλήματος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος. Το αποτέλεσμα στο τέλος όμως ήταν και στα δύο παιχνίδια το ίδιο. Την ομάδα της Λεμεσού τη γνωρίζουμε για τα καλά πλέον και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να φανεί αντάξια των προσδοκιών της αυτή τη φορά και να πάρει το ζητούμενο.

Διαβάστε επίσης – Αναγκαία η αποτελεσματικότητα

Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να παρουσιάσει την ίδια εικόνα όπως στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην ΑΕΛ. Εκεί όπου ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης σχεδόν σε όλο το 90λεπτο, είχε αποτελεσματικότητα και γενικά πήρε άνετα το τρίποντο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Με πισωγύρισμα στο σημερινό παιχνίδι πετάμε στα σκουπίδια τη βελτίωση των τελευταίων αγώνων και θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα. Γι’ αυτό άπαντες συγκεντρωμένοι με πάθος και αποφασιστικότητα για το διπλό.

Διαβάστε επίσης – Η αποστολή για το «Τσίρειο»