Home TOP NEWS Αυτός που… χρειάζεται

Αυτός που… χρειάζεται


Μια αρκετά καλή παρουσία είχε χθες κόντρα στην ΑΕΛ ο Νταβίντ Ραμίρεζ, όπου από δική του προσπάθεια ήρθε το πρώτο γκολ, ενώ πέτυχε το δεύτερο και νικηφόρο τέρμα. Γενικά έδειξε το καλό του πρόσωπο και ήταν αυτός που η ομάδα χρειάζεται να είναι.

Ο Κοσταρικανός βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία παιχνίδια και το απέδειξε περίτρανα και εχθές. Κυνηγούσε κάθε φάση, είχε διάθεση για μπάλα και γενικά ήταν εκ των διακριθέντων στη χθεσινή νίκη. Στο πρώτο γκολ της ομάδας, η φάση ξεκίνησε από τον Ραμίρεζ, ο οποίος επιχείρησε ένα έξυπνο πλάσε που έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο πορτιέρο και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Τζιωνής και σκόραρε. Στο δεύτερο γκολ, οι ρόλοι άλλαξαν με το Μαρίνο αυτή τη φορά να ξεκινάει την προσπάθεια αλλά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Νταβίντ, που με ένα όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Το πιο σημαντικό ήταν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα στο τέρμα της ισοφάρισης από την ΑΕΛ και ο Ραμίρεζ ήταν εκεί που έπρεπε. Η ανάκαμψη του μπορεί να άργησε να έρθει φέτος, αλλά ελπίζουμε ότι και στην υστάτη θα αποδειχθεί πολύτιμη.

Το γκολ που πέτυχε ήταν το 7ο του για φέτος και μαζί με τον Γιόρντι Γκόμεθ, είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας. Το ζητούμενο τώρα είναι να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα αλλά και στις καλές εμφανίσεις.