Home TOP NEWS Δεν είναι αρκετή…

Δεν είναι αρκετή…


Μείωση στην τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια κίνηση σωστή, αλλά δεν αναμένεται να είναι αρκετή για να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Οι προηγούμενες φετινές εμπειρίες με τις προσελεύσεις σε όλα τα γήπεδα, συν την ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική που μας άφησε οριστικά χωρίς στόχους, μας οδηγούν στην πρόβλεψη ότι θα δούμε δραματικό αριθμό φιλάθλων το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης – Αναπόφευκτα βλέπει (και) τη νέα χρόνια

Ασφαλώς για τα πιο πάνω δεν ευθύνεται μόνο η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και όλα αυτά που αναφέρουμε από το καλοκαίρι, και κάποια από τα οποία ξεφεύγουν από τα του οίκου μας. Οι σωστές διαδικασίες δεν ακολουθήθηκαν ποτέ για το πως προχωρά η ΟΜΟΝΟΙΑ, γι’ αυτό και πολλοί γύρισαν την πλάτη, η απαξίωση προς το άθλημα όλο και μεγαλώνει (βλέπε υπόθεση Ουζόχο), η κάρτα φιλάθλου δεν έλυσε κανένα απολύτως πρόβλημα (δημιούργησε νέο μεγαλύτερο), ενώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το πρωτάθλημα καταλήγει εκεί που… «πρέπει»!

Καλή και από την τηλεόραση η μπαλίτσα (βλέπετε τα τηλεοπτικά έχουν ανέβει σε ποσά δυσανάλογα της κυπριακής πραγματικότητας), αλλά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φτάσει να παίρνει 3 000 κόσμο στο γήπεδο (με τη Σαλαμίνα θα δούμε και μικρότερο νούμερο), το άθλημα είναι ήδη στην… κάσα και μένει να το θάψουμε…

Διαβάστε επίσης – Ανάλυση για τα τηλεοπτικά… πίσω από τις λέξεις!