Home TOP NEWS Εν αναμονή… του νέου προβλήματος

Εν αναμονή… του νέου προβλήματος


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε. Τα προβλήματα τραυματισμού δε σταματούν καθώς προέκυψε νέο, αυτό του Πρέτσε, στην προπόνηση της Παρασκευής και στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένουν τη διάγνωση του προβλήματος.

Άλλος ένας πονοκέφαλος για το Γιάννη Αναστασίου, ανάμεσα στους πολλούς που έχει και λόγω της κατάστασης της ομάδας αλλά και λόγω των παροπλισμένων ποδοσφαιριστών, που δεν μπορεί να υπολογίζει. Το νέο πρόβλημα ήταν αυτό του Φράνιο Πρέτσε, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν τον Απόλλωνα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κροάτης αμυντικός έχει μυϊκό τραυματισμό και πιθανόν σήμερα να προκύψουν νεότερα με την κατάσταση του, μετά και από τις ιατρικές εξετάσεις που προέβη. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες (Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Παναγή) αμφότεροι πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα, ο κάθε ένας ανάλογα με την κατάσταση του.

Δυστυχώς η κάκιστη προετοιμασία που έγινε το Καλοκαίρι συνεχίζει να ταλαιπωρεί με τους πολλούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στην πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς ωστόσο να αποτελεί δικαιολογία για την κατάσταση που βρίσκεται.