Home TOP NEWS Ευκαιρία για τους μικρούς

Ευκαιρία για τους μικρούς


Είναι σύνηθες φαινόμενο όταν απουσιάζουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές (στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες), οι προπονητές των ομάδων να καλούν για προπονήσεις νεαρούς από την Ακαδημία. Αυτό γίνεται για πρακτικούς λόγους για να μπορεί να διεξάγεται προπόνηση, είναι όμως και μια επιπλέον ευκαιρία, πέραν από αυτές που δίνονται ήδη, ο κόουτς και οι παίχτες της Ακαδημίας να έρθουν σε επαφή.

Αυτό θα γίνει λοιπόν (και) το επόμενο διάστημα στο «Ηλίας Πούλλος», αφού απουσιάζουν συνολικά 9 (5 διεθνείς και 4 τραυματίες) ποδοσφαιριστές από την κανονική ροή της προπόνησης. Έτσι δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να καλέσει ταλέντα από την Ακαδημία για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, κάτι που δε θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει. Όπως είπαμε πιο πάνω είναι μια τακτική που ακολουθείται σχεδόν από όλες τις ομάδες.

Από εκεί και πέρα, οι μικροί πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες ενέργειες σαν προκλήσεις και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Κάπως έτσι κέρδισαν θέση στην ομάδα ποδοσφαιριστές όπως ο Κατελάρης και ο πιο… φρέσκος Μαρίνος Τζιωνής!