Home TOP NEWS Η αντίθεση με το προηγούμενο…

Η αντίθεση με το προηγούμενο…


Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας, για τη 2η αγωνιστική των playoffs. Προ ημερών του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα στη β’ φάση. Το επερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Αμμοχώστου είναι μια αντίθεση συγκριτικά με τον προηγούμενο, καθώς θεωρείται ένα από τα ευκολότερα.

-Θυμηθείτε το άρθρο εδώ

Ασφαλώς και δεν υποβαθμίζουμε την ομάδα της Σαλαμίνας, αλλά αν μπορούσαμε να επιλέξουμε το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι των playoffs, θα λέγαμε ότι είναι αυτό που έρχεται. Κυρίως γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά βαθμολογικά από την ομάδα μας και επιπλέον επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει νικήσει στην τελευταία τους διαμάχη. Το παιχνίδι διεξάγεται στο «ΓΣΠ» εκεί όπου η ομάδα μας έχει χτίσει ένα σερί κόντρα στις ομάδες τις πρώτης εξάδας και καλείται να το διευρύνει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν της νίκης και των τριών βαθμών. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει περισσότερο την ήδη ταλαιπωρημένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Λέμε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης στη Σαλαμίνα καθώς είναι μια αρκετά συμπαγής ομάδα. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα. Γι’ αυτό άπαντες συγκεντρωμένοι με στόχο το τρίποντο, καθώς αυτός πρέπει να είναι ο στόχος σε κάθε παιχνίδι, άσχετα αν η ομάδα μας δύσκολα θα φτάσει την κούρσα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης – Να μην έχει πάλι τον ρόλο του «κομπάρσου»