Home TOP NEWS Η απόδειξη και ο… Κολοβός

Η απόδειξη και ο… Κολοβός


Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και δύο βδομάδες περίπου, ότι ο προγραμματισμός θα βρίσκεται καθημερινά στην ατζέντα από τώρα και στο εξής. Το ρεπορτάζ με θέμα την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μαρίνου Τζιωνή αποτελεί απόδειξη του πιο πάνω, ενώ εικάζουμε ότι το επόμενο όνομα που μάλλον θα παίξει για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου θα είναι αυτό του Δημήτρη Κολοβού.

Μέχρι προχτές δεν είχαμε κάτι απτό για τον προγραμματισμό, εκτός βέβαια την σύσταση της Ομάδας Προγραμματισμού και το γεγονός ότι άρχισε ήδη δουλειά. Αυτό που έχουμε πλέον στα χέρια μιας, ή καλύτερα ο Τζιωνής το έχει χαριτολογώντας, είναι το συμβόλαιο που προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον νεαρό, με καλύτερες απολαβές και μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε επίσης – Νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο στον Τζιωνή

Από την άλλη, η Ομάδα Προγραμματισμού αλλά και η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο, έχουν άλλη μια βδομάδα για να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημήτρη Κολοβό. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας έχει το δικαίωμα να πληρώσει 100 000 χιλιάδες ευρώ και να τον κάνει δικό της από την Μέχελεν, ωστόσο αυτή η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μέχρι της 31 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης – Τι ισχύει για Κολοβό και οι 100 000 ευρώ της Μέχελεν

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι το όνομα του Ελλαδίτη θα παίξει δυνατά στα ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες. Επίσης, είναι δεδομένο ότι γίνονται κι άλλες κινήσεις, οι οποίες προφανώς δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης –  Χώρος για… εξελίξεις