Home TOP NEWS Η διαφορά… της πίεσης

Η διαφορά… της πίεσης


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews, Primetel) σε αγώνα για την 3η αγωνιστική των playoffs. Μετά τα δεδομένα που προέκυψαν στη βαθμολογία και την ομάδα μας να παίζει πλέον χωρίς κίνητρα η πίεση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού είναι καθαρά στον αντίπαλο.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε κακό στάδιο μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εκεί όπου μπορούσε να κτυπήσει ακόμη και την κορυφή, βρίσκεται πλέον να κινδυνεύει να χάσει και την 3η θέση, καθώς νιώθει την «ανάσα» της 4ης ΑΕΚ. Οπόταν στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα που θα βρίσκεται υπό πίεση θα είναι η ΑΕΛ και αυτό η ομάδα μας οφείλει να το εκμεταλλευτεί. Ασφαλώς ούτε κι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε καλή φάση, ωστόσο παίζει πλέον χωρίς άγχος μιας και βρίσκεται ουσιαστικά εκτός στόχων. Αυτό δεν αλλάζει το ζητούμενο, το οποίο είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, άσχετα αν η ομάδα μας αγωνίζεται χωρίς κίνητρα.

Καλείται λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές και να επιστρέψει στις καλές παρουσίες και το πιο σημαντικό στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης – Αποστολή με επιστροφές αλλά και πολλές απουσίες