Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ που προσφέρει!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που προσφέρει!


Πολλές φορές το αγωνιστικό κομμάτι επισκιάζει τις οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες κάνει μια ομάδα. Αν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι κάνει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος, αλλά και άλλες χρονιές, είναι να προσφέρει. Πάντα η ομάδα μας βρισκόταν στην πρώτη γραμμή σε κοινωνικό έργο, αυτό που άλλαξε ιδιαίτερα φέτος είναι ότι αυτό εκφράζεται σωστά προς τα έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει θεσμό τη φιλοξενία διαφόρων οργανισμών στο Θεωρείο 24 σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Όποτε αυτή αγωνίζεται στο «ΓΣΠ», άλλος ένας οργανισμός έχει την ευκαιρία με τα μέλη του να παρακολουθήσει τον αγώνα και να προωθήσει το έργο του.

Η δράση της ομάδας όμως δε σταματά εκεί. Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέλαβε με δική τους πρωτοβουλία εκστρατείες οικονομικής ενίσχυσης συνανθρώπων μας που το είχαν ανάγκη. Η συμμετοχή στις εκστρατείες και η προβολή τους, βοήθησαν σημαντικά στον αγώνα που έκαναν άλλοι συμπολίτες μας για να παλέψουν με κάθε είδους αρρώστια.

Επιπλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανοίξει τις πόρτες του «Ηλίας Πούλλος» για οποιονδήποτε θα βοηθηθεί με το να περάσει χρόνο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ και η ίδια έχει πυκνώσει τις επισκέψεις της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο, και κατ’ επέκταση η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουν να προσφέρουν στην κοινωνία ή καλύτερα είναι καθήκον τους να το κάνουν. Η δύναμη και η επιρροή που έχουν, πρέπει να εκμεταλλεύεται για προσφορά στην κοινωνία και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτές οι ενέργειες να συνδέονται ή να επηρεάζονται με/από το αγωνιστικό κομμάτι.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους για το κοινωνικό έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

*Φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη στο ίδρυμα «Τοξότης».

**Σημειώνεται επίσης ότι είναι και πολλά αυτά που γίνονται αλλά δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς σκοπός δεν είναι η προβολή αλλά η προσφορά.