Home TOP NEWS Κόντρα στη Βοσνία οι Ελλαδίτες

Κόντρα στη Βοσνία οι Ελλαδίτες


Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται απόψε στις 21:45 από την Βοσνία, για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Θέση βασικού κτυπάει ο Δημήτρης Κολοβός, πιο λίγες οι πιθανότητες του Χάρη Μαυρία.

Διαβάστε επίσης – Χρόνο ο Κολοβός, στον πάγκο ο Μαυρίας

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική τους ομάδας, κόντρα στην αντίστοιχη της Βοσνίας. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Λίχτενσταϊν, ο Κολοβός ήταν αυτός που πήρε χρόνο συμμετοχή, καθώς πέρασε στο 71ο λεπτό στον αγώνα και έδωσε ταχύτητα και φρεσκάδα στην Ελλάδα. Απόψε χτυπάει μια θέση στην ενδεκάδα, μιας και έστειλε θετικά μηνύματα στον Άγγελο Αναστασιάδη. Όσον αφορά τον Μαυρία, έχει πιο λίγες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, χωρίς ωστόσο και να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό. Λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο και ίσως χρειαστεί να βοηθήσει με την εξέλιξη του αγώνα.

Ευχή όλων μας, εφόσον κληθούν να αγωνιστούν, να αποδώσουν τα μέγιστα και να βοηθήσουν την Εθνική τους ομάδα στο αποψινό παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δε θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού.