Home TOP NEWS Match Report: Συμβιβασμός στο ΓΣΠ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Match Report: Συμβιβασμός στο ΓΣΠ στο ντέρμπι «αιωνίων»


Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ να σταματήσει το ντροπιαστικό σερί που τρέχει το Αποέλ απέναντι της, μένοντας στο 1-1 στο σημερινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των playoffs. Το Αποέλ άνοιξε νωρίς το σκορ στο 8′ με τον Καρλάο, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε στο 58′ με βολίδα του Γκόμεθ εκτός περιοχής. Η ομάδα μας δεν ήταν άσχημη, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη.

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στον αγώνα δεν άργησε να έρθει, με τον Γιάκολιτς στο 3′ να δοκιμάζει το πόδι του με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε πολύ άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση το Αποέλ σκόραρε, μετά από αδράνεια στην άμυνα μας. Ο αντίπαλος κέρδισε κόρνερ, η μπάλα γύρισε στην άλλη πλευρά, οι αμυντικοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βιάστηκαν να ανέβουν, με αποτέλεσμα ο Καρλάο να μένει σχεδόν μόνος και εκμεταλλευόμενος τη σέντρα να σκοράρει με το κεφάλι στο 8′ της αναμέτρησης. Στο 14′ η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο έλειψε να απαντήσει: ο Ραμίρεζ κατέβασε στην περιοχή και γύρισε στον Μαυρία, ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ρομό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοσταρικανός πήρε μπάλα εκτός περιοχής και έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε αρκετά μακριά από το κάθετο δοκάρι. Μέχρι το 36′ περιμέναμε για να δούμε νέα καλή φάση, με τους Ατζαγκούν και Μαυρίας να κρύβουν την μπάλα, ο τελευταίος έδωσε ωραία κάθετη στον Ραμίρεζ, ο οποίος έκανε κακό τελείωμα και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο 39′ το Αποέλ απάντησε με ένα σουτ του Σόουζα που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ραμίρεζ έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του Α’ μέρους. Ο Κοσταρικανός βρέθηκε φάτσα με τον Ρόμο μετά από πανέξυπνη πάσα του Αταγκούν, το τελείωμα του όμως σταμάτησε στα πόδια του τερματοφύλακα του Αποέλ και πέρασε κόρνερ. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, έφτιαξε καλή στιγμή στο 44′, με το σουτ του Μπέτζιακ εκτός περιοχής να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ ημίχρονο

Στο 53′ έγινε η πρώτη καλή φάση στο β’ μέρος, με τον Νατέλ να κάνει το δυνατό σουτ εντός περιοχής και τον Μεχίας να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νατέλ έχασε σπουδαία ευκαιρία απέναντι από τον Μεχίας, καθώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Και αφού το Αποέλ δεν σκότωσε τον αγώνα, ο Γκόμεθ απάντησε με μια βολίδα εκτός περιοχής, η οποία έγραψε το 1-1 στο 58′! Ο Ισπανός ήταν αμαρκάριστος, ζύγισε το σουτ, το οποίο κατέληξε στη γωνιά του Ρομό για την ισοφάριση. Το Αποέλ παρολίγο να απαντήσει αμέσως στο 60′, με τον Μπέτζιακ να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω μετά από γύρισμα στην περιοχή. Στο 72′ ένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις από τον Σοάρες πέρασε απελπιστικά άουτ. Στο 84′ το Αποέλ κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, ο Γιάκολιτς το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89′ ο Τάμαρι έκανε δυνατό σπριντ στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Μεχίας, με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής και να κρατά το 1-1.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν κακή σήμερα, ωστόσο μπήκε ουσιαστικά στον αγώνα κυνηγώντας το σκορ, αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 μόλις στο 8′. Η ομάδα μας έδειξε αντίδραση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ραμίρεζ να χάνει δύο πολύ καλές στιγμές. Τελικά ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, στο οποίο δεν ήταν τόσο καλή, ωστόσο δε βρήκε άλλη φάση για να πάρει τη νίκη. Δε μας ικανοποιεί ισοπαλία, είδαμε προσπάθεια, η οποία δεν ήταν αρκετή για να τερματιστεί το ντροπιαστικό σερί.