Home TOP NEWS Μια νίκη και τίποτε άλλο

Μια νίκη και τίποτε άλλο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε χθες με 3-1 της ΑΕΛ, για τη 3η αγωνιστική των playoffs και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ήταν απλά μια νίκη και τίποτε άλλο μιας και η βαθμολογική μας συγκομιδή δε μας επιτρέπει για περισσότερα.

Κάποιοι θα ισχυριστούν ότι με την χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από τη Σαλαμίνα, όπου η ομάδα μας μείωσε στους οκτώ, ίσως μπορεί να ελπίζει για κάτι παραπάνω. Αυτό είναι όντως μια πραγματικότητα, ωστόσο βάση το τι έδειξαν μέχρι σήμερα ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ, φαντάζει δύσκολο ως και ακατόρθωτο. Εξάλλου δεν είμαστε καν στην 5η θέση για να βλέπουμε την 4η και επιπλέον, μέχρι πρότινος, αναφερόμασταν στην χωρίς στόχους συνέχεια, οπόταν είναι ανούσιο να γίνεται μια τέτοια συζήτηση.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και πήρε δίκαια το τρίποντο. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο ήταν η αποτελεσματικότητα, κάτι που δεν είχε την περασμένη εβδομάδα και ήταν η όλη ουσία του χθεσινού αγώνα. Άσχετα με τη βαθμολογική μας συγκομιδή, η νίκη χθες ήταν μονόδρομος και θα βοηθήσει στο να αλλάξει το κλίμα αλλά και ίσως δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Με τα τωρινά δεδομένα και κυρίως με την πορεία που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η χθεσινή νίκη έδωσε απλά τρεις βαθμούς. Το ζητούμενο είναι να έχει και συνέχεια, καθώς για να αποκτά ιδιαίτερη σημασία η κάθε νίκη, η ομάδα μας θα πρέπει να κτίσει ένα σερί επιτυχιών.