Home TOP NEWS Ο ένας σκόραρε, ο άλλος δεν χρειάστηκε

Ο ένας σκόραρε, ο άλλος δεν χρειάστηκε


Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν Παναγή και Κούσουλος στο χθεσινή νίκη της Εθνικής κόντρα στο Σαν Μαρίνο και αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο μόνο ο Κούσουλος μπορεί να βαθμολογηθεί, καθώς ο Παναγή δεν χρειάστηκε.

Ο αμυντικός της ομάδας μας πέτυχε χθες το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο και αυτό σημειώνεται στα αξιοσημείωτα του αγώνα. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Η Εθνική του Σαν Μαρίνο ελάχιστα έβγαινε μπροστά και η άμυνα της Κύπρου είχε ένα ήσυχο βράδυ. Ο Κούσουλος γενικά ήταν υπερκινητικός και είχε διάθεση, ενώ βρέθηκε και στην κατάλληλη θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναγή από την άλλη, ουσιαστικά δεν φάνηκε στην αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος δεν έβγαζε φάσεις και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα.

Ο πήχης ανεβαίνει απότομα στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το πανίσχυρο Βέλγιο. Εκεί, Κούσουλος και Παναγή, θα πρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα, καθώς θα έχουν απέναντι τους μεγάλους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «ΓΣΠ» και θα αρχίσει στις 21:45.