Home TOP NEWS Όπως την τελευταία φορά…

Όπως την τελευταία φορά…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews, Primetel) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των playoffs. Η ομάδα μας έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους από ‘δω και πέρα, μιας και είναι αδύνατο να προλάβει την κούρσα της Ευρώπης. Καλείται ωστόσο να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αρχής γενόμενης με το σημερινό, όπου ψάχνει παρόμοια εμφάνιση όπως την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Δυστυχώς η εν λόγω εμφάνιση συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εκλάμψεις της φετινής σεζόν και γι’ αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Ευελπιστούμε ωστόσο να δούμε ξανά το ίδιο καλό πρόσωπο όπως το προηγούμενο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, εκεί όπου η ομάδα μας με μια πολύ καλή παρουσία, κυρίως μετά την ανάπαυλα, πήρε μια σημαντική νίκη. Η σημαντικότητα της νίκης δε θα είναι το ίδιο με τώρα, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρέπει να έρθει πάση θυσία. Είπαμε ξανά ότι δεν θέλουμε να ζήσουμε τα ίδια τα περσινά και γι’ αυτό οι «πράσινοι» οφείλουν να πάρουν το ζητούμενο σήμερα, αφήνοντας πίσω την κακή παρουσία του «Τσιρείου».

Μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την Ευρώπη, αν και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είναι ανούσιο να συζητάμε κάτι τέτοιο. Οφείλει όμως να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, παίρνοντας τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και όπου της βγει.

Διαβάστε επίσης – Αποστολή για Σαλαμίνα με πολλά και νέα προβλήματα