Home TOP NEWS Ούτε στο ευκολότερο…

Ούτε στο ευκολότερο…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία χθες βράδυ στο «ΓΣΠ» κόντρα στη Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι που ήταν θεωρητικά το ευκολότερο στα playoffs. Η ομάδα μας απέτυχε να κερδίσει και ειλικρινά δεν ξέρουμε αν μπορεί να το κάνει στα επερχόμενα ματς, αφού δεν το πέτυχε χθες.

Δυστυχώς το φάντασμα της περσινής τραγικής πορείας στη β’ φάση, έκανε την εμφάνιση του και στο χθεσινό παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου βλέπαμε μια επανάληψη της περσινής ντροπής, με ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία την αναμέτρηση και περιμένοντας απλά την λήξη. Κάπως άλλαξε το σκηνικό μετά την ανάπαυλα, όπου εκεί παρουσιάστηκε και πάλι το γνωστό πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας και η ΟΜΟΝΟΙΑ μοιραία πέταξε δύο βαθμούς. Όχι πως θα άλλαζε και κάτι στην βαθμολογία αν κερδίζαμε, αλλά τουλάχιστον θα παίρναμε μια νίκη καθαρά μόνο για αξιοπρέπεια. Αυτή δεν ήρθε και η ομάδα μας απέτυχε να κερδίζει στο πιο εύκολο της παιχνίδι στα playoffs. Αν δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε σε τέτοιο παιχνίδι, τα πράγματα στα επερχόμενα που έρχονται θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Λέμε συνεχώς ότι θέλουμε τουλάχιστον να μην δούμε τα ίδια ρεζιλίκια με πέρσι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε έναν αγώνα που επιβαλλόταν η νίκη, απέτυχε να την πάρει και δε μας δίνει λόγο να πιστεύουμε σε κάτι διαφορετικό από πέρσι.