Home TOP NEWS Πληθαίνουν… αντί να λιγοστεύουν

Πληθαίνουν… αντί να λιγοστεύουν


Ασταμάτητα τα προβλήματα τραυματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ένα ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται μετά τον άλλο. Στην λίστα με τους πολλούς τραυματίες προστέθηκαν χθες το απόγευμα οι Ατζαγκούν και Κατελάρης και πλέον βρισκόμαστε στους 8 ποδοσφαιριστές που, για την ώρα, είναι εκτός επιλογών.

Διαβάστε επίσης – Η ενημέρωση για Ατζαγκούν και Κατελάρη

Η κακή προετοιμασία του Καλοκαιριού άρχισε και φαίνεται έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές τραυματίζονται και μάλιστα εύκολα. Πολλές φορές μέσα στη χρονιά υπήρξαν προβλήματα τραυματισμού, αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει προηγούμενο. Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε νέο τραυματισμό και το θέμα είναι ότι ο παίκτης που έχει το πρόβλημα μένει και αρκετό διάστημα εκτός. Δε θέλουμε να δικαιολογήσουμε την κακή πορεία της ομάδας, αλλά σίγουρα όλα αυτά τα πλήγματα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Ας ελπίσουμε για άλλη μια φορά ότι δε θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα και τα χθεσινά να ήταν τα τελευταία. Ήδη οι Παναγή, Πρέτσε, Εντρένα καθώς και ο Ατζαγκούν βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβουν τον αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι Χριστοφή, Ζίβετς, Λόρα και Κατελάρης.

Μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται πλέον χωρίς στόχους, ωστόσο καλείται να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αγώνα και θα πρέπει να έχει όσο το δυνατό πιο πολλούς ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους.