Home TOP NEWS Post Game: Σπατάλησε ένα ημίχρονο, αναποτελεσματική στο δεύτερο

Post Game: Σπατάλησε ένα ημίχρονο, αναποτελεσματική στο δεύτερο


Στο στείρο 0-0 έμειναν ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση, αφού οι δύο ομάδες με τη συνολική τους παρουσία μέχρι σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατον να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στον φετινό μαραθώνιο. Καλύτερη η ομάδα μας, αναποτελεσματική όμως για άλλη μια φορά.

Ένα πρώτο ημίχρονο που ξύπνησε άσχημες μνήμες από την περσινή πορεία στα playoffs. Μια ομάδα με ποδοσφαιριστές αδιάφορους, που υπολείπονται κινήτρων, ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τη Νέα Σαλαμίνα να αμύνεται με σχετική ευκολία. Η ομάδα μας ουσιαστικά σπατάλησε ένα ημίχρονο, φτιάχνοντας μόνο δύο καλές στιγμές, σε ένα κατά τα άλλα κακό ημίχρονο. Ανούσια κατοχή και αργή ανάπτυξη συνέθεταν ένα στην καλύτερη περίπτωση… ανιαρό πρώτο μέρος.

Καλύτερα τα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να βγάζουν περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως με μακρινά σουτ και κεφαλιές μετά από πλάγιες σέντρες, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρουσιάστηκαν και πάλι αμυντικά κενά, τα οποία έδωσαν στη Σαλαμίνα την ευκαιρία να φτιάξει και εκείνη τις δικές της καλές στιγμές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε περισσότερες εντάσεις και πίεσε κάπως την αντίπαλη εστία, με την γνωστή αναποτελεσματικότητα να κάνει και πάλι την εμφάνιση της.

Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, ούτε με το αποτέλεσμα αλλά ούτε και με τους ποδοσφαιριστές. Μένουν άλλα 8 παιχνίδια. Αν κατέβουμε με τέτοια διάθεση και απόδοση, δε θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι αντίπαλοι μας να κάνουν ισάριθμες νίκες.