Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… λίγες επιλογές

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… λίγες επιλογές


Τη Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, στη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στις καλές παρουσίες και το πιο σημαντικό να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, παρότι ο στόχος της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρατάξει την ομάδα έτσι ούτως ώστε να έρθει το ζητούμενο.

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να αλλάξει συγκριτικά με το τελευταίο κακό παιχνίδι της ομάδας, μιας και οι απουσίες είναι πολλές. Εικάζουμε ότι ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Ελλαδίτης κόουτς θα είναι και πάλι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Εν τη απουσία του Παναγή για άλλο ένα παιχνίδι, ο Μεχίας θα είναι αυτός που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Μπροστά στην άμυνα υπάρχει πιθανότητα να δούμε μικρές αλλαγές καθώς στον αγώνα με τον Απόλλωνα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Μιας και ο Μαυρίας δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση, αναμένουμε να αντικατασταθεί από τον Κούσουλο ο οποίος μετατίθεται από το κέντρο της άμυνας και εκεί τη θέση του παίρνει ο Γκαφούρ, με παρτενέρ του τον Βύντρα. Δε θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε τον Μότα στο αρχικό σχήμα να παίρνει τη θέση του δεξιού μπακ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μόνο μια διαθέσιμη επιλογή και αυτή είναι του Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Αλλαγές αναμένουμε και στο χώρο του κέντρου με τον Κατελάρη να μένει στο πάγκο και τη θέση του να παίρνει ο Ραούλ Λοέ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Γκόμεθ. Εν τη απουσία του Ατζαγκούν, τον ρόλο του δημιουργικού κομματιού θα αναλάβει ο Άλεξ Σοάρες. Σίγουρη θέση στο δεξί φτερό έχει ο Τζιωνής, ενώ στο αριστερό θα εξαρτηθεί η ετοιμότητα του Κολοβού για το κατά πόσο θα ξεκινήσει. Αν όχι τη θέση θα πάρει ο Μαυρίας ή ο Μόντες.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος αναμένεται να βρεθεί ξανά ο Νταβίντ Ραμίρεζ. Τη θέση καραδοκεί με αξιώσεις και ο Ματ, με τον Κοσταρικανό ωστόσο να έχει πιο πολλές πιθανότητες. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να βρεθούν και οι δύο στην ενδεκάδα.