Home TOP NEWS Σε εγρήγορση…

Σε εγρήγορση…


Καθώς υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ διευθέτησε φιλικό παιχνίδι για το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Ένωση. Είναι μια καλή ευκαιρία η εν λόγω φιλική αναμέτρηση για να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές και να είναι ετοιμοπόλεμοι με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται όταν υπάρχει διακοπή και το έχει κάνει αρκετές φορές η ομάδα μας φέτος. Ένας καλός τρόπος για να διατηρηθεί η ομάδα σε αγωνιστικά επίπεδα παρά τη διακοπή, είναι η διευθέτηση ενός φιλικού αγώνα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν κανονικό παιχνίδι. Μέσω αυτού επίσης ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αναγκαστικά θα πρέπει να δουλέψει χωρίς τους διεθνής που απουσιάζουν, καθώς επίσης και τους τραυματίες Χριστοφή, Λόρα, Ζίβετς και Κατελάρης.

Με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ακολουθεί δύσκολη συνέχεια οπόταν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρουσιαστούν αντάξιοι αν θέλουν βέβαια να βρίσκονται στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.