Home TOP NEWS Στη μάχη και οι Ελλαδίτες

Στη μάχη και οι Ελλαδίτες


Στη μάχη των Εθνικών υποχρεώσεων ρίχνονται απόψε και οι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κολοβός και Μαυρίας. Δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού, ωστόσο εικάζουμε ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης – Κολοβός: «Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι και που θα παίζω τη νέα αγωνιστική περίοδο»

Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται απόψε στις 21:45 από το Λίχτενσταϊν, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2020 για τον 10ο όμιλο. Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρίας με τις καλές τους παρουσίες με την ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφεραν να επιστρέψουν στην Εθνική και βρίσκονται πλέον στις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη. Σύμφωνα με τα ελληνικά δημοσιεύματα, είναι δύσκολο να βρεθούν στην ενδεκάδα, ωστόσο δεν είναι και απίθανο, με τον Κολοβό πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Μαυρία. Σίγουρα ένας εκ των δύο θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αν όχι και οι δύο. Το πιο θετικό όμως είναι ότι κατάφεραν να επιστρέψουν στην Εθνική και αυτό οφείλεται στην καλή δουλειά που κάνουν με την ομάδα μας.

Ευχή όλων μας, εφόσον κληθούν να αγωνιστούν, να αποδώσουν τα μέγιστα και να βοηθήσουν την Εθνική τους ομάδα στο αποψινό παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δε θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού.