Home TOP NEWS Σύνηθες φαινόμενο…

Σύνηθες φαινόμενο…


Καθόλου δεν πρέπει να ξάφνιασε η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο «Τσίρειο» καθώς είναι κάτι που αποτελεί σύνηθες φαινόμενο τη φετινή σεζόν. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά στη χρονιά ήταν κάτω του μετρίου και πήρε αυτό που άξιζε.

Αυτό που δεν ήταν σύνηθες για φέτος ήταν η παρουσία της στις δύο αναμετρήσεις πριν τον Απόλλωνα (με Ανόρθωση και ΑΕΛ) όπου έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο. Πάνω που η ΟΜΟΝΟΙΑ φαινόταν να βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη, ήρθε η εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου να μας υπενθυμίσει ότι αυτό βλέπουμε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δυστυχώς τα δύο καλά παιχνίδια που έκανε συμπεριλαμβάνονται στις μικρές εκλάμψεις της χρονιάς, οι οποίες δεν είναι αρκετές για υλοποίηση του στόχου. Εκτός αυτού όταν στα 23 παιχνίδια (μέχρι τώρα) που έδωσε, έπαιξε καλά σε ελάχιστα από αυτά, τότε δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά φέτος. Ήδη με την ήττα κόντρα στον Απόλλωνα και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ, η διαφορά από την ομάδα της Λάρνακας εκτοξεύτηκε στους 11 βαθμούς και είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ την κούρσα της Ευρώπης, που υπό περιστάσεις δίνει η 4η θέση.

Η εικόνα της ομάδας στην Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα αντικατοπτρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ του 2018-19. Όσο λυπηρό κι αν ακούγεται, αυτή είναι όμως η πραγματικότητα.