Home TOP NEWS Τα νεότερα με το Μακάρειο και η… απόφαση

Τα νεότερα με το Μακάρειο και η… απόφαση


Νεότερα προέκυψαν ή καλύτερα περισσότερο φως στο θέμα του Μακάρειου, μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας έδωσε κάποιες πληροφορίες στη δημοσιότητα για το που βρίσκεται το θέμα και ποιες προτάσεις έγιναν, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση.

Πρώτο και σημαντικότερο, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ενδιαφέρεται για τη διαχείριση του σταδίου, αλλά θέλει να χρησιμοποιεί το γήπεδο όπως οι υπόλοιπες ομάδες. Δεύτερον, η ομάδα μας είναι διευθετημένη να προσφέρει σαν δωρεά στον Οργανισμό, ένα ποσό για κάποια αρχικά βελτιωτικά έργα. Είναι αυτονόητο ότι από αυτά τα έργα θα επωφεληθούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το γήπεδο σαν έδρα, γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητεί από τον ΚΟΑ να τη βλέπει σαν συνεργάτη στην προσπάθεια αναγέννησης του γηπέδου, σε περίπτωση βέβαια που καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Τρίτο και τελευταίο σημείο, είναι το κονδύλι που υπάρχει για βελτιωτικά έργα στο Μακάρειο στάδιο από πλευράς κυβέρνησης. Ωστόσο, λόγω της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων διαδικασιών, ενδέχεται αυτά τα έργα να ξεκινήσουν μετά την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που, όπως δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου, δεν αποτελεί πρόβλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να σημειώσουμε ότι το τριφύλλι ψάχνει μια προσωρινή λύση (το ακριβές χρονοδιάγραμμα θα χρειαστεί κάποιους μήνες για να ειπωθεί), μέχρι να δει τι θα κάνει με το δικό της γήπεδο.

Κλείνοντας, τονίζουμε ξανά ότι δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση και η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να βολιδοσκοπεί τις επιλογές της.