Home TOP NEWS Το περιβραχιόνιο…

Το περιβραχιόνιο…


Απόντος του Λούκα Βύντρα, με τον Ματ Νταρμπισάϊαρ στον πάγκο και τον παλιό Σοάρες… φευγάτο, όλοι μας αναρωτηθήκαμε που θα πάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον αγώνα με την ΑΕΛ. Πλην  των Άλεξ Σοάρες και Μαρίνου Τζιωνή, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην εντεκάδα ήταν νέα αποκτήματα, είτε του καλοκαιριού, είτε της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Ούτε καν στον πάγκο δεν υπήρχαν δα και πολλές επιλογές, αφού εκτός από τον Ματ και του νεαρού Αλέξανδρο Αντωνίου, κανένας άλλος δε βρισκόταν πέρσι στο ρόστερ.

Κάπως έτσι λοιπόν το βάρος του περιβραχιόνιου επωμίσθηκε ο Ιωάννης Κούσουλος, συμβάν το οποίο γίνεται για πρώτη φορά. Ο Κύπριος διεθνής είναι από τις πετυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού, έχει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτήν την κίνηση θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον ποδοσφαιριστή.

Ίσως να μοιάζει συγκυριακό, ωστόσο δράττοντας την ευκαιρία θέλουμε να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και ο κόσμος της ομάδας, θέλουν να δουν το Κούσουλο να ηγείται, σαν Κύπριος που είναι, της νέας αυτής προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για την 6η θέση και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές.