Home TOP NEWS Το πιο θετικό…

Το πιο θετικό…


Αν έχει κάτι να κρατήσει από τη φετινή κακή χρονιά η ομάδα μας, αδιαμφισβήτητα είναι η παρουσία του Μαρίνου Τζιωνή. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος και για ακόμη ένα παιχνίδι επίσης ήταν εξαιρετικός. Χθες κατέγραψε ένα γκολ (το τρίτο φέτος) και μια ασίστ, παίρνοντας επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Διανύοντας άλλη μια χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει εκτός στόχων και πολύ μακριά από τα αναμενόμενα, το πιο θετικό στοιχειό που της μένει είναι ο Μαρίνος. Σχεδόν όλες τις φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα τα πήγε περίφημα, σε σημείο που έφτασε πλέον να αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα. Πέραν των καλών παρουσιών του κατάφερε να πετύχει και δύο γκολ (με Απόλλωνα και Ερμή) δίνοντας μια επιπλέον βοήθεια στην ομάδα του. Χθες όμως πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μιας και ουσιαστικά τα έκανε όλα. Από το πρώτο κιόλας λεπτό ήταν υπερκινητικός με όρεξη για μπάλα και κατέγραψε πολλά χιλιόμετρα. Με πιο σημαντικό στοιχείο του το πάθος, που σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε και αρνιόταν να χάσει. Στη φάση του πρώτου γκολ «μυρίστηκε» πανέξυπνα τη φάση και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο τέρμα έκανε όλη την προσπάθεια και έδωσε γκολ στο πιάτο για τον Ραμίρεζ. Η επιβράβευση του ήρθε στο 87ο λεπτό και όταν έγινε αλλαγή, με τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να τον καταχειροκροτεί για την προσπάθεια του.

Μιλάμε για ένα παιδί που βρίσκεται στα 17 του χρόνια και ήδη αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Ευχή όλων μας ο Μαρίνος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και είμαστε σίγουροι πως αν το πετύχει, το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.