Home TOP NEWS Ξεκαθαρίζει για τέσσερις

Ξεκαθαρίζει για τέσσερις


Τελευταία προπόνηση σήμερα το απόγευμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν το αυριανό παιχνίδι στο «ΓΣΠ» κόντρα στην ΑΕΛ. Ερωτηματικό η συμμετοχή των Παναγή, Πρέτσε, Εντρένα και Ατζαγκούν και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση κατά πόσο είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Η περίπτωση τους καθενός είναι διαφορετική καθώς «παίζονται» αρκετά. Ο Παναγή που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση πιθανώς να προφυλαχθεί καθώς υπάρχει σίγουρη λύση του Μεχίας κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο Πρέτσε εδώ και μέρες επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όσον αφορά τον Εντρένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής επανήλθε μετά από το σπάσιμο του ποδιού του, ωστόσο προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής και δεν είναι σίγουρη η ετοιμότητα του. Για τον Ατζαγκούν, όπως ενημέρωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε ένα ελαφρύ τραυματισμό στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση για το αν είναι 100% έτοιμος.

Δεδομένοι απόντες για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ είναι οι τραυματίες Χριστοφή, Λόρα, Ζίβετς και Κατελάρης, καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Βύντρα. Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας και τότε θα μάθουμε για τους τέσσερις πιο πάνω και με την ευχή ότι δεν θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα.