Home TOP NEWS Απίστευτα πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο

Απίστευτα πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο


Πληροφορίες που είδαν πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι σε παιχνίδι που διεξήχθη απόψε στην Β’ Κατηγορία, πρόεδρος ομάδας μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια λέγοντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ότι το παιχνίδι πρέπει να το χάσουν. Μάλιστα αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι υπήρξε και αντίδραση από ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας.

Απόψε έγιναν τρεις αγώνες. Το Οθέλλος-Ολυμπιακός με την ομάδα της Αθηαίνου να προηγείται με 1-0 και το ματς να διακόπτεται στο 57’ λόγω προβλήματος με τον φωτισμό, το Αρης – Καρμιώτισσα με την ομάδα των Πολεμιδιών να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 και τον Αρη να το γυρίζει στην επανάληψη κερδίζοντας με 5-2 και το Εθνικός- ΠΑΕΕΚ με την ομάδα της Άχνας να επικρατεί εύκολα με 6-1.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες τότε θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό είναι ήδη εις γνώσην της ΚΟΠ αλλά και της αστυνομίας.

Μάλιστα κύριοι. Και μετά διερωτόμαστε γιατί ο κόσμος δηλώνει την αποστροφή του από το ποδόσφαιρο και τις εξέδρες των γηπέδων. Διεφθαρμένοι παράγοντες, στοιχηματισμός, απούσα ομοσπονδία, άτολμη αστυνομία και ο κάθε καιροσκόπος και κερδοσκόπος αλωνίζει εις βάρος του αθλήματος και όλων εμάς που το αγαπάμε.

78000 άτομα έχουν σήμερα στα χέρια τους κάρτα φιλάθλου και τα γήπεδα είναι άδεια. Όταν στα ανώτατα στρώματα της ηγεσίας του ποδοσφαίρου αλλά και της πολιτικής (εννοείται ότι αυτά τα δύο είναι συγκοινωνούντα δοχεία) βρίσκονται άνθρωποι, όχι για να υπηρετήσουν τον σκοπό τους, αλλά για να υπηρετήσουν την τσέπη τους, περιστατικά όπως αυτό για το οποίο γίνεται απόψε αναφορά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υπάρχουν.