Home TOP NEWS Δεν είναι κανείς στο απυρόβλητο…

Δεν είναι κανείς στο απυρόβλητο…


Μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες η κριτική στην ομάδα έρχεται ως φυσιολογικό επακόλουθο. Τα λάθη της διοίκησης στα του ποδοσφαίρου, που έγιναν το καλοκαίρι είναι γνωστά, σχολιάστηκαν, τα κουβαλά η ομάδα μας από την αρχή της περιόδου μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για την τραγική της παρουσία. Έγινε προσπάθεια να διορθωθούν, προσπάθεια να σουλουπωθεί λίγο η κατάσταση με τις αλλαγές προσώπων όμως φάνηκε ότι η ομάδα μέχρι εκεί μπορούσε. Ίσως, στο τέλος της ημέρας, να πήρε περισσότερα από ότι της άξιζαν φέτος.

Από κει και πέρα μία γενική κριτική μπορεί να γίνει για όλα αυτά τα λάθη, ωστόσο ατομικά υπάρχουν τόσο οι διοικητικές αλλά και οι καθαρά ποδοσφαιρικές ευθύνες και αυτοί που τις έχουν θα πρέπει να τις αναλαμβάνουν. Ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του έκαναν λάθη για τα οποία κρίνονται σήμερα.

Ελαφρυντικά μπορούμε να βρούμε αρκετά, για αυτό που με λύπη παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό, όμως η περίοδος χάριτος τελείωσε και ο χρόνος, όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, αναγκαστικά φέρνει αλλαγές.

Έχουμε και εμείς ευθύνη ως ιστοσελίδα, χωρίς να είμαστε ειδήμονες ή να διεκδικούμε το αλάθητο, να επισημαίνουμε τα αρνητικά και να τονίζουμε τα όποια καλά γίνονται. Από κει και πέρα η άποψη του κάθε ενός είναι υποκειμενική και πρέπει να γίνεται σεβαστή.

Και στην τελική οι αρμόδιοι είναι αυτοί που έχουν, στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, την υποχρέωση να κρίνουν και εκ του αποτελέσματος να αποφασίζουν για τις ενέργειες τους. Αυτό που δεν πρέπει να αμφισβητείται όμως είναι η επιθυμία όλων εντός της ομάδας για το καλό της.