Home TOP NEWS Εδώ υπάρχει μια αντίφαση κ. Αναστασίου

Εδώ υπάρχει μια αντίφαση κ. Αναστασίου


Μπήκε σε διαλογική συζήτηση με δημοσιογράφο στη διάσκεψη τύπου χθες βράδυ ο Γιάννης Αναστασίου, με αφορμή μία ερώτηση που δέχθηκε για τον μη ικανοποιητικό χρόνο χρησιμοποίησης του Ντάρμπισαιρ. Δεν θα ασχοληθούμε με την άστοχη αντίδραση του προπονητή μας (άρχισε να κάνει ο ίδιος ερωτήσεις στον δημοσιογράφο) αλλά με αυτό που στο τέλος έδωσε ως απάντηση. Είπε λοιπόν ότι ο Ντάρμπισάιρ δεν δικαιούται θέση βάση των εμφανίσεων του, στα παιχνίδια που πήρε ευκαιρίες.

Είναι γεγονός. Ο Ματ δεν δικαίωσε τον Αναστασίου στους αγώνες που μπήκε για να δώσει βοήθειες στην ομάδα και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Από την άλλη ωστόσο δεν είναι μόνο ο Ντάρμπισαιρ αυτός που δεν τον δικαιώνει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές βασικοί που δεν δικαιολογούν τη θέση τους στο γήπεδο. Ο κόσμος βλέπει και αντιλαμβάνεται και δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας κάποιος αν πει ότι , στα μάτια του Αναστασίου φαίνεται πως υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.

Γιατί για παράδειγμα δεν δικαιούται θέση ο Ματ ή ο Μόντες και αξίζουν θέση οι Ατζαγκούν και Σοάρες; Είναι κάποιες αναφορές αντιφατικές και η κριτική, όταν αυτές γίνονται, είναι αναπόφευκτη.