Home TOP NEWS Καμία δικαιολογία και από κανέναν δεν γίνεται πλέον δεκτή

Καμία δικαιολογία και από κανέναν δεν γίνεται πλέον δεκτή


Αυτή δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεχόμαστε να βλέπουμε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του ρόστερ μας από τους πρώτους μήνες. Αυτό είναι δεδομένο πλέον. Και ναι είναι λογικό ένας προπονητής να κάνει δοκιμές για την νέα χρονιά προς το τέλος του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό που είδαμε στο «Αμμόχωστος» πολύ απλά δεν είναι αποδεκτό. Δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα πως έβαλε πολλούς παίκτες που δεν έπαιρναν χρόνο συμμετοχής για να βγάλει συμπεράσματα, τα έβγαλε και θα τα συζητήσει με τους υπεύθυνους της ομάδας. Οι δικές σου οι ευθύνες κόουτς για αυτό το χάλι ποιες είναι;

Είναι δυνατόν να το παρουσιάζεις σαν ένα φιλικό, αδιάφορο για το αποτέλεσμα αγώνα και απλά να μας εύχεσαι Καλό Πάσχα; Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιτρέπεται να παίζει και «αν φάμε πέντε εφάμεν τα». Όπως κρίνεται το ρόστερ, που αναγνωρισμένα θέλει ριζικές αλλαγές εάν θέλει η διοίκηση να την λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν και να μην πάθει όπως τον βοσκό τον ψεύτη για τα σχέδια και τους στόχους της επόμενης χρονιάς, κρίνεται και η ίδια και ο προπονητής.

Ο Γιάννης Αναστασίου, δυστυχώς, δεν κατάφερε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο από την ημέρα που ανάλαβε την ομάδα, αυτό που διατείνονταν τόσο καιρό. Την νοοτροπία του νικητή. Αντιθέτως βλέπουμε στο χορτάρι κάτι κουρασμένα και αδιάφορα παλικάρια που παίζουν χωρίς ρυθμό και συνείδηση της φανέλας που φορούν. Ευκαιρίες και χρόνο είχαν όλοι αρκετό. Κρουούμε τον κώδωνα του κινδύνου. Σοβαρευτείτε. Και καλή (μας) Ανάσταση.