Home TOP NEWS Κρατάει τα θετικά…

Κρατάει τα θετικά…


Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με το Αποέλ μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο η ομάδα έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Αυτά είναι που πρέπει να κρατήσει από το παιχνίδι, ενόψει και της συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Ένα από αυτά είναι ασφαλώς η αντίδραση που έβγαλε αφότου βρέθηκε πίσω στο σκορ και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει. Η ισοπαλία στο τέλος σίγουρα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλεψε να μη χάσει, κάτι το οποίο δε μας έχει συνηθίσει φέτος. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι το ντεμπούτο του Τζιωνή σε «αιώνιο» ντέρμπι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη δυσκολία του αγώνα και τα πήγε περίφημα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του, μπαίνοντας στο παιχνίδι. Επιπλέον, μετά και το τέρμα της ισοφάρισης, το Αποέλ όπως ήταν λογικό αύξησε την πίεση του καθώς καιγόταν περισσότερο για τη νίκη, ωστόσο η αμυντική λειτουργία (παρότι αδράνησε στο πρώτο γκολ) τα πήγε αρκετά καλά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να πάρει τη νίκη.

Το ιδανικό θα ήταν αυτά να συνοδευόντουσαν και με το τρίποντο, όμως δεν παύουν να αποτελούν κάποια θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν για τη συνέχεια.