Home TOP NEWS Μας περιμένει πολλή δουλειά και είμαστε αισιόδοξοι

Μας περιμένει πολλή δουλειά και είμαστε αισιόδοξοι


Πάρα πολλή δουλειά περιμένει τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του στην ομάδα προγραμματισμού το προσεχές καλοκαίρι. Η ομάδα θέλει ανανέωση και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν. Στην προηγούμενη του θητεία ο Λάρκου απέδειξε, μέσα από τις μεταγραφικές του επιλογές το καλοκαίρι του 2011 και του 2012, ότι διαθέτει ποδοσφαιρικό μάτι και μπορεί να εντοπίσει παίκτες οι οποίοι να είναι και ποιοτικοί αλλά και να ανταποκρίνονται στο οικονομικό «ταβάνι» που η διοίκηση θέτει.

Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν, ο κόσμος της ομάδας να εναποθέτει κατά κάποιο τρόπο τις ελπίδες του, για μία καλή μεταγραφική περίοδο, στο πρόσωπο του τεχνικού μας διευθυντή. Το πρώτο που πρέπει να γίνει πάντως είναι το «ξεσκαρτάρισμα» με τους παίκτες που δεν θα παραμείνουν και ακολούθως θα αρχίσει η δουλειά, αν δεν άρχισε ήδη, για τον εντοπισμό των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους.

Ήδη πάντως κάποιες κινήσεις που αφορούν στον προγραμματισμό έχουν γίνει. Η ανανέωση της συνεργασίας με τους Παναγή, Κολοβό και Τζιωνή, η απόφαση για παραμονή του Μαυρία είναι οι πρώτες ενέργειες για τις οποίες ο κόσμος εκφράζεται πάρα πολύ θετικά. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα έρθουν για να ανεβάσουν επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ και θεωρούμε δεδομένο ότι πάνω σε αυτό δεν θα γίνουν εκπτώσεις.

Δεδομένη επιτυχία στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει όμως, από τη στιγμή που ο Νεόφυτος Λάρκου είναι αυτός που επιφορτίζεται με όλες αυτές τις διευρυμένες αρμοδιότητες στο θέμα του προγραμματισμού, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.