Home TOP NEWS Match Report: Τραγική εμφάνιση και διασυρμός από την Νέα Σαλαμίνα

Match Report: Τραγική εμφάνιση και διασυρμός από την Νέα Σαλαμίνα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση, κυρίως στο β’ μέρος, γνώρισε την ήττα με 5-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Σκόρερ για την ομάδα μας οι Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός.

Α’ ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα, με το «καλημέρα» είχε δοκάρι με τον Ελουντού από το ύψος της περιοχής. Στο 5′ οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μαργκάσα με σουτ εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και λίγο μετά το γκολ τους στο 11ο λεπτό ο Μεχίας έκανε σπουδαία απόκρουση μετά από σουτ του Κωστή, λίγο έξω από την περιοχή και έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση, η Νέα Σαλαμίνα είχε και 2ο δοκάρι με τον Γκολομπάρτ να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Στο 18′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Μαυρία ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με εύκολο πλασέ έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, με τον Κολοβό να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 31′ η Σαλαμίνα επιχείρησε να απαντήσει, με τον Κορέια να μην μπορεί από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε η ισοφάριση, με τον Ελουντού να σκοράρει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να φέρνει ξανά το ματς στα ίσα. Στο 34ο λεπτό, ο Μότα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αφού βρήκε χώρο και ανέβηκε μέχρι το ύψος της περιοχής όμως έκανε ένα κακό τελείωμα με το μακρινό πλασέ του να φεύγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μόντες έχασε τεράστια ευκαιρία, δεν κατάφερε από κοντά με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ κάνοντας την ανατροπή, με πλασέ του Ελουντού εκτός περιοχής και τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Μεχίας. Το γκολ της Νέας Σαλαμίνας για το 3-2 ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Β’ ημίχρονο

Στην πρώτη φάση μετά την ανάπαυλα, στο 52′, η Νέα Σαλαμίνα έκανε το 4-2, με τον Ελουντού να σκοράρει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έπειτα από γύρισμα από δεξιά. Στο 55ο λεπτό ο Κολοβός σούταρε βεβιασμένα εκτός περιοχής με τη μπάλα περνάει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και 5ο τέρμα, με τον Κίνγκσλει να σκοράρει με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 60′ ο Μανρίκε επιχείρησε ένα γύρισμα από αριστερά, με τον Ματ να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας. Επόμενη φάση στο 72ο λεπτό και πάλι για την Νέα Σαλαμίνα, με το πλασέ του Κωστή να φεύγει λίγο άουτ. Στο 77′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε 6ο γκολ, με τον Κορέια να μην μπορεί σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του Τζαΐλσον. Στο 81ο λεπτό, ο Ματ επιχείρησε μακρινό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κατελάρης σούταρε εκτός περιοχής χωρίς δύναμη και άστοχα. Τελευταία φάση του αγώνα, στο 89′, με ένα αδύναμο σουτ του Ντάρμπισαιρ να καταλήγει εύκολα στον αντίπαλο πορτιέρο.

Συμπερασματικά

Παρότι στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έβγαλαν κάποιες καλές φάσεις, στο β’ μέρος ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν μια εξευτελιστική ήττα, την 13η και πιο βαριά φέτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διασύρεται για άλλη μια φορά και διερωτόμαστε που ακριβώς είναι ο πάτος, αφού τον έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Άλλη μια μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία της ομάδας μας καταγράφηκε σήμερα και οι υπαίτιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διορθώσουν αυτό το έκτρωμα που παρακολουθούμε.