Home TOP NEWS Mπορεί να έχουμε ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου

Mπορεί να έχουμε ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου


Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα . Το Αποέλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες, ο Απόλλων ακολουθεί ενώ ύστερα από την χθεσινοβραδινή νίκη της, και η ΑΕΚ δικαιούται να ελπίζει.

Αυτή τη στιγμή το Αποέλ είναι στην κορυφή, τρεις βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται ο Απόλλων ενώ 6 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους είναι η ΑΕΚ. Η επόμενη αγωνιστική θα καθορίσει πολλά. Αν το Αποέλ κερδίσει τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ όλα τελειώνουν, αν όμως ο Απόλλων φύγει από τη Λευκωσία με το διπλό τότε τα πάντα θα είναι ανοικτά.

Και ερχόμαστε στην ουσία. Ύστερα από δύο αγωνιστικές δίνουμε αγώνα με το Αποέλ ως τυπικά γηπεδούχοι. Αν το πρωτάθλημα παίζεται, τότε αντιλαμβάνεστε τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Το ενδεχόμενο να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα και να σταματήσουμε την πορεία των αντιπάλων μας προς τον τίτλο θα είναι σίγουρα το ιδανικό. Επίσης ,στην τελευταία αγωνιστική δίνουμε παιχνίδι στην «Αρένα» με την ΑΕΚ η οποία ίσως να βρίσκεται σε εκείνο το χρονικό σημείο στη διεκδίκηση.

Απλά να αναφέρουμε ότι η ισοβαθμία Αποελ-Απόλλωνα ευνοεί το Αποέλ, η ισοβαθμία ΑΕΚ-Αποέλ ευνοεί την ΑΕΚ ενώ τριπλή ισοβαθμία, είναι ένα σενάριο, ευνοεί και πάλι την ΑΕΚ.