Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Νοιάζονται καθόλου;

Νοιάζονται καθόλου;


3.763! Αυτός ήταν ο αριθμός των φιλάθλων που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο «ΓΣΠ» για να παρακολουθήσουν το «αιώνιο» ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που κάποτε γινόταν πραγματικός «πόλεμος» για ένα εισιτήριο και πλέον καταγράφει αυτά τα νούμερα.

Το τι έφταιξε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο δεν θα το αναλύσουμε ξανά. Λόγοι πολλοί και διάφοροι που κρατούν αρκετό κόσμο μακριά από τα γήπεδα και όσον αφορά το συγκεκριμένο προχθεσινό παιχνίδι, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι η κατάλληλη δικαιολογία. Τόσα και τόσα «αιώνια» είδαμε να διεξάγονται υπό βροχή, αλλά οι κερκίδες ήταν πάντοτε κατάμεστες. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο αργοπεθαίνει και κάποιοι προσπαθούν να «χώσουν» τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Η κατάσταση στην οποία έφτασε πλέον το αγαπημένο μας άθλημα δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι θα φέρει η επόμενη μέρα και αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα, να γίνουν τα πράγματα όπως ήταν.

Και διερωτόμαστε… οι αρμόδιοι νοιάζονται καθόλου για την κατρακύλα του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα νοιαστούν καθόλου ή κάποιοι βολεύονται με αυτήν την κατάσταση;