Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (30-31/3)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (30-31/3)


Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

*Αναβολή είχαμε στους εκτός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 και U15 με τον Άρη στη Λεμεσό, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση. Αναμένεται ενημέρωση από την Ομοσπονδία για την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς 7-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, την πρώτη της στη β’ φάση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας με 7-1 την ΕΝΑΣ Πόλης Χρυσοχούς εντός έδρας. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Πισίηας, Ανδρέου, Καλαφάτης, Νεοκλέους, Οζλέρ, Αγγελή, Σαρρής, Αβρααμίδης, Κοτσώνης, Θεοδώρου και Ζουλαφάκης. Χατ-τρικ πέτυχε ο Αβρααμίδης, δύο γκολ ο Αγγελή ενώ από ένα γκολ οι Σαρρής και Ζουλαφάκης. Η νίκη αυτή ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ στους τέσσερις βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην Πάφος FC την ερχόμενη Κυριακή.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής κέρδισε τον Άρη εντός έδρας με 1-0. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Κέζο, Γεωργίου, Γρούτα, Χριστοδούλου, Κημήτρη, Νικολάου, Κυλίλη, Αγγελή, Σεργίδη και Μαυρή. Το γκολ για τους «πράσινους» σημείωσε ο Γρούτας στο 25ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 11 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενη Σάββατο (06/04) απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 5-0

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κερδίζοντας εντός έδρας τον Άρη με 5-0 για τη 10η αγωνιστική της β’ φάσης. Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες με εμφαντικό τρόπο. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους Χρυσοστόμου, Κουλουμπρή, Φιλίππου, Γεωργίου, Πολυβίου, Φωκά, Ιωακείμ, Ζευκή, Αντωνίου, Βιολίνοφ και Ποντικό ενώ ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Σακκάς, Χριστοδούλου, Χρίστου, Κυριάκου και Χατζηβασιλείου. Δύο γκολ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκής, ενώ από ένα πέτυχαν οι Τάσος Γεωργίου, Mάριος Αντωνίου και Ηλίας Σακκάς. H νίκη αυτή διατηρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στην 3η θέση με 18 βαθμούς, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε μία εβδομάδα οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Άχνας 1-1

Στο 1-1 με τον Εθνικό Άχνας εντός έδρας έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» άρχισε τον αγώνα με τους Νικολάου, Γαβριήλ, Λεμέσιο, Φώτη, Γεωργίου, Κονομή, Κακουλλή Γ., Κακουλλή Α., Πατσή και Λοΐζου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Παναγή και Χριστοδούλου. Οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες και πέναλτι για να πάρουν τη νίκη όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 ανέβηκε στους 51 βαθμούς και παραμένει πρώτη με ένα αγώνα περισσότερο από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ που έχει 49 βαθμούς. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνα με το ΘΟΪ.