Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (6-7/4)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (6-7/4)


Τρεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 6-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής κερδίζοντας την ΑΕΚ με 6-1 στο «Ηλίας Πούλλος». Η ομάδα μας άρχισε τον αγώνα με τους Κελεπέσιη, Γεωργίου Μ., Χρίστου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλλο, Δημητρίου, Αντρέου, Τσιαπίνη, Αποστόλου, Σταύρου και Νεοφύτου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Πέτρου Μ., Λάμπρου και Πέτρου Α. Δύο γκολ σημείωσαν οι Νεοφύτου και Αντρέου ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Λάμπρου και Πέτρου Μ. Το τρίποντο αυτό διατηρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 στην κορυφή στους 27 βαθμούς με συγκάτοικο την ΑΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» έχει αγώνα λιγότερο αφού το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό θα γίνει την προσεχές Τετάρτη.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-0

Την όγδοη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την ΑΕΚ και παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Ιωάννου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Πετρίδη, Μακρυγιώργη, Καϊάφα, Χριστοδούλου, Πίσση, Τσουτσούκη, Τζιωρτζή, Κυριακίδη και Στασή. Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Μάριος Θεοδώρου δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Πλέον, η ομάδα μας ανέβηκε στους 26 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει και αγώνα λιγότερο από το δεύτερο Αποέλ που έχει 25 βαθμούς. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (13/04) απέναντι στην ΑΕΛ εκτός έδρας. Όσον αφορά στο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Άρη, έχει οριστεί για τις 17 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, στις 16:00.

 

U16: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

Την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 για την 11η αγωνιστική της β’ φάσης. Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους Ντάλια, Κέζο, Σεργίδη, Γεωργίου Μ., Κυλίλη, Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Νικολάου, Μαυρή, Κημήτρη και Αγγελή. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Γεωργίου Λ., Σαμάνη και Χαραλάμπους. Ως εκ τούτου η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 παρέμεινε στους 11 βαθμούς υποχωρώντας στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί σε μία εβδομάδα ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ.

 

U17: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1

Την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και παρέμεινε στην 3η θέση με 18 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ για τους «πράσινους» σημείωσε ο Κουλουμπρής. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χάρης Καλλικάς, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χρυσοστόμου, Κουλουμπρής, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου, Πολυβίου, Λουκά, Χρίστου, Ποντικός, Κυριακού, Αντωνίου και Φιλίππου. Πλέον, το «τριφύλλι» είναι 3ο με 18 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (13/04) απέναντι στην ΑΕΛ εντός έδρας.

 

U19: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Στις νίκες επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 αφού έφυγε με το διπλό από τη Λακατάμια κερδίζοντας το ΘΟΪ με 0-1. Για τους «πράσινους» ξεκίνησαν τον αγώνα οι Αντωνίου, Αυλωνίτης, Λεμέσιος, Γαβριήλ, Μαυροφτής, Παναγή, Κονομής, Κακουλλής Γ., Ποντικός, Λοΐζου και Πατσής. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χριστοδούλου, Περπέρης και Καλογερίδης. Το γκολ που έδωσε τη νίκη πέτυχε στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης ο Νικόλας Πατσής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 ανέβηκε στους 54 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στην ΕΝΠ.