Home TOP NEWS Ο κόουτς το λέει… η ομάδα το κάνει

Ο κόουτς το λέει… η ομάδα το κάνει


Είναι αλήθεια ότι μένοντας χωρίς στόχους στο πρώτο γκρουπ εδώ και κάποιες βδομάδες, εκφράσαμε την ανησυχία μας για την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα παιχνίδια των playoffs. Είπαμε επίσης ότι κίνητρα υπάρχουν, ενώ από σεβασμό και μόνο στην ιστορία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κυνηγούν τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Αυτό είπε και ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του πριν από το πρώτο παιχνίδι του πρώτου γκρουπ, αυτό τονίζει κάθε βδομάδα μετά από κάθε αγώνα. Ο κόουτς το λέει… και η ομάδα το κάνει πράξη κάθε βδομάδα. Είναι σημαντικό καθώς αυτή η νοοτροπία φαίνεται να έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό είδαμε και μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι μετ ο Αποέλ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλα έξι παιχνίδια να δώσει και όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ίδια λογική: πάμε για να κερδίσουμε. Δε θα σου βγουν, από τακτικής πλευράς, όλα τα παιχνίδια, ενώ είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τα κερδίζεις όλα.

Το πνεύμα όμως του νικητή πρέπει να κάνει την εμφάνιση του σε κάθε αγώνα και για να χτιστεί χρειάζεται χρόνος και μπόλικα παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα μέχρι το 90′.