Home TOP NEWS Παναγή: «Πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτή τη μεγάλη ομάδα»

Παναγή: «Πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτή τη μεγάλη ομάδα»


Με μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα επέλεξε να επικοινωνήσει την χαρά του για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα μας ο πορτιέρο μας Κωνσταντίνος Παναγή.

Διαβάστε επίσης – Αποφεύγει λάθη του παρελθόντος

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου:

«Μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου!!

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτή τη μεγάλη ομάδα!!

Ευχαριστώ όλους εκείνους που ήταν δίπλα μου στις καλές και στις κακές στιγμές της πορείας μου μέχρι τώρα και θα συνεχίσουν να είναι κοντά μου, δίνοντας μου πίστη και δύναμη για να πέτυχω τα όνειρα μου!!!

Στόχος μου να συνεχίσω να είμαι ένας σωστός επαγγελματίας, να βελτιώνομαι συνεχώς σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, προσφέροντας τα μέγιστα για την ομάδα μου και την υλοποίηση των στόχων της!».

 

 

View this post on Instagram

 

Μια πολυ σημαντικη εξελιξη για την συνεχεια της ποδοσφαιρικης μου καριερας και θα ηθελα να ευχαριστησω ολη την οικογενεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την στηριξη και την εμπιστοσυνη που δειχνει προς το προσωπο μου!! Ειμαι πολυ χαρουμενος που θα συνεχιζω να αγωνιζομαι για αυτη την μεγαλη ομαδα!! Ευχαριστω ολους εκεινους που ηταν διπλα μου στις καλες και στις κακες στιγμες της πορειας μου μεχρι τωρα και θα συνεχισουν να ειναι κοντα μου δινοντας μου πιστη και δυναμη για να πετυχω τα ονειρα μου!!!Στοχος μου να συνεχισω να ειμαι ενας σωστος επαγγελματιας,να βελτιωνομαι συνεχως σαν ποδοσφαιριστης και σαν ανθρωπος, προσφεροντας τα μεγιστα για την ομαδα μου και την υλοποιηση των στοχων της!!🍀🍀⚽⚽

A post shared by Constantinos Panayi (@c_panayi) on