Home TOP NEWS Ώρα για περισσότερες ευκαιρίες

Ώρα για περισσότερες ευκαιρίες


Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα και ήταν ο τρίτος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από τις ακαδημίες μας, μετά τους Τζιωνή και Λοΐζου που παίρνει το βάπτισμα του πυρός. Στα εναπομείναντα παιχνίδια ο Αναστασίου ενδέχεται να δώσει την ευκαιρία και σε μερικά ακόμη παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού οι αγώνες που απέμειναν είναι ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας.

Αν μη τι άλλο θα βλέπουμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ακαδημίας που σίγουρα αδημονούν να παίξουν. Όσοι αγωνίστηκαν μέχρι τώρα έδειξαν στο γήπεδο αυτή τους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τζιωνή, ο οποίος πλέον αποτελεί έναν από τους πυρήνες της ομάδας και σίγουρα στην επόμενη περίοδο θα κτυπά ισάξια, με άλλους πρωτοκλασάτους, την πόρτα της εντεκάδας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αρκετά πράγματα έχουν αποφασιστεί από την ομάδα προγραμματισμού.

Πολλοί από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην ομάδα την επόμενη σεζόν, μερικοί εξ αυτών αγωνίζονται ανελλιπώς. Κρίνουμε πως είναι καιρός αυτό να αλλάξει και θέλουμε να δούμε στο γήπεδο νεαρούς. Αν αυτό συμβεί τότε αποκτούν και για εμάς τους οπαδούς ιδιαίτερη σημασία οι αδιάφοροι αγώνες που υπολείπονται μέχρι το τέλος.
Οι μικροί που αγωνίστηκαν έως τώρα έδωσαν άλλο αέρα αλλά και ζωντάνια στην ομάδα. Η παρουσία τους αποτελεί το μοναδικό θετικό της φετινής χρονιάς και, έστω σε αυτό το τελευταίο κομμάτι, θέλουμε να δούμε περισσότερους.