Home TOP NEWS Ποια τα σενάρια μετά την απόφαση του Δικαστηρίου

Ποια τα σενάρια μετά την απόφαση του Δικαστηρίου


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου με την Primetel ήταν δεδομένο ότι το συνδρομητικό κανάλι θα κινείτο νομικά. Η εταιρία προσέφυγε δικαστικώς ώστε η ομάδα μας να αναγκαστεί να τηρήσει τους όρους του συμβολαίου που έχει υπογραφεί. Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑ ακούστηκε όμως το Δικαστήριο πείστηκε από τη θέση της Primetel και εξέδωσε χθες το προσωρινό διάταγμα το οποίο ισχύει μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το Δικαστήριο ενδεχομένως να έχουμε οριστική απόφαση σε λιγότερο από ένα χρόνο καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει ένας  συγκεκριμένος δικαστής στη Λευκωσία ο οποίος εκδικάζει νωρίτερα. Οπότε το βέβαιο είναι ότι η επόμενη χρονιά θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην Primetel.

Το άλλο σενάριο είναι αυτό που θέλει τις δύο πλευρές να κάθονται στο τραπέζι και να λύνουν τη διαφορά τους εξωδικαστικά. Το ιδανικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να έρθει η Primetel και να συμφωνήσει μαζί μας για την αλλαγή στους όρους του συμβολαίου και να αυξήσει το ποσό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ή να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών για να σπάσει οριστικά το συμβόλαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έκανε την προσπάθεια να απεμπλακεί θεωρώντας ότι το ποσό που λαμβάνει είναι πολύ μικρότερο από αυτό που δικαιούται λόγω του εκτοπίσματος της. Θα πρέπει να αντιληφθεί το συνδρομητικό κανάλι ότι δεν είναι προς το συμφέρον του να έχει υπό την τηλεοπτική του ομπρέλα μία ΟΜΟΝΟΙΑ δυσαρεστημένη. Το νομικό τμήμα της ομάδας μας πάντως επεξεργάζεται όλα τα πιθανά σενάρια και είναι έτοιμο για παν ενδεχόμενο.